websites d'edicions anteriorsCatalĂ  | Castellano | English

JEAN PIERRE MOCHO

President de la Federació Francesa de Prêt à Porter Femení

Jean-Pierre Mocho és graduat a l’escola de negocis EDHEC de Lille. Des del 1970 fins ara als 68 anys, tota la seva trajectòria professional ha transcorregut en la indústria de la confecció. Fins al 1994 va ser director general i conseller delegat de Jean-Pierre Sport. El 1985 va ser nomenat conseller delegat de Cime i director general de la companyia JCW i, després, de SIL (llenceria de Christian Dior), totes dues empreses amb concessions de llicències per a una àmplia gamma de prêt-à-porter femení, d’alta costura i marques de disseny, així com d’imagewear.

Va ser nominat a la presidència del  Syndicat de París de la Mode Féminine el 1999. Va ser nomenat president de la Federació Francesa de Prêt-à-Porter Femení (FFPAPF) l’any 2000 i reelegit en el càrrec l’any 2010. Paral·lelament, des del 2005 fins al 2011, va ser director de la Unió Francesa d’Indústries Tèxtils (UFIH).

Entre el 2001 i el 2011, Jean-Pierre Mocho va ser, també, director general de Sodès, societat especialitzada en l’organització de fires (empresa que pertany a FFPAPF) i, després, president de la Junta de Supervisió de Sodès. També ha estat president de l’escola de negocis de moda Mod'Spé París fins al juny d’aquest any.

És vicepresident de la  Unión Française des Arts du Costume(UFAC), i ha estat administrador del  Comité des Expositions de París des de l’any 2000; de DEFI, des de l’any 2001, i de l’ Institut Français du Textile et de l’Habillement  (IFTH), des del 2007.