websites d'edicions anteriorsCatalà | Castellano | English

MIRANDA MAKAROFF for LYDIA DELGADO

Lydia Delgado és una de les figures més importants de l’escena de moda a Espanya, fet que demostra temporada rere temporada en la presentació de les seves col·leccions que, com en les millors pel·lícules, mereix 5 estrelles. Delicada, impressionant, Lydia Delgado mostra un univers ple d’elegància i sofisticació, que no deixa indiferent a ningú.

Miranda Makaroff, filla de la Lydia i del cantant compositor Sergio Makaroff viu immersa en una atmosfera de creativitat que la impulsa a desenvolupar diverses facetes artístiques, com la interpretació, el disseny, la il·lustració o la música. Després de varis anys col·laborant de forma puntual, la Lydia i la Miranda decideixen llançar conjuntament el projecte Miranda Makaroff for Lydia Delgado. Encara que la idea es venia gestant de manera informal des de feia algun temps, és el febrer del 2012 quan aquesta aventura creativa veu la llum amb la presentació de la col·lecció Tardor-Hivern 2011-12 “Le Caniche”.

Miranda Makaroff for Lydia Delgado es planteja com un projecte obert, amb la voluntat d’ampliar el seu relat creatiu a d’altres manifestacions multidisciplinàries, més enllà de la moda.