ELITE MODEL LOOK

Lloc:

Palau de Pedralbes

Horari:

Dia 13 de Juliol a les 21:30h

Descripció de l'activitat:

"Elite Model Look es el més gran procés de recerca de models de la indústria, amb la finalitat de descobrir noves cares i llançar les seves carreres. Elite Model Look España està organitzat per Elite España, fet que garanteix la qualitat de l’esdeveniment, la seva formalitat i el seu rigor. Elite Model Look ha descobert moltes de les models més famoses de la indústria i moltes de les new faces més prometedores del moment.

A través d’un procés de selecció rigorós, finalment una concursant de cada país té la oportunitat de participar en la final mundial. El jurat d’Elite Model Look consta d’una exclusiva selecció de personalitats amb una àmplia experiència contrastada en el sector.

Els concursants són seleccionats per complir les tendències canviants de la indústria i en funció de la seva qualitat fotogènica, personalitat i bellesa natural. La determinació, motivació i maduresa són criteris essencials que també s’han de tenir en compte.

La final d’Elite Model Look España és el zenit del concurs i és organitzada com un esdeveniment de moda i música.

Elite España s’enorgulleix de ser l’organitzador d’un esdeveniment que no solament és capaç de fer realitat el somni d’alguns dels nombrosos aspirants, sinó de promoure la moda del nostre país."